Blog

A magaslati fotózás királya. DJI Inspire 1 PRO drón teszt.

A DJI-től már megszokhattuk, hogy próbálja kitolni a határait a fotózás terén. Ezzel ugyanakkor egyenesen arányosan nőnek a készülékek büdzséi is, így a végfelhasználónak is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha a levegőből szeretne profi, 4K-s felvételeket készíteni. Az Inspire 1 Pro drónra szerelt mikro 4/3-os kamerarendszerrel a határok kitágulnak, de lássuk megéri-e a pénzét?!

 

inspire 1 pro 2

Bővebben...

Az ASUS újabb Zenfone-nal rukkolt elő

A cégóriásnál már kezdünk hozzászokni, hogy ha új okostelefont dob piacra, nem nagyon hezitál a névválasztáson. Ez most sincs másképp. A népszerű alsó-középkategóriás okostelefon-palettán egy újabb Zenfone-t köszönthettünk a napokban, a Zenfone Go-t, mely a ZB450KL típusmegjelölést kapta.

 

asus zenfone 02

Bővebben...

A Western Digital előrukkolt a 10TB-os héliummal töltött HDD-vel

A WD a héten mutatta be új, adatközpontokba szánt 10TB-os héliummal töltött HDD-jét, a WD GOLD-ot. A meghajtó elődjeihez képest mindamellett, hogy nagyobb tárolókapacitással bír, ehhez alacsonyabb energiafogyasztás is párosul. Az új merevlemez, ami a WD zászlóshajója címet nyerte el, a Seagate és a HGST termékeivel veheti fel majd a kesztyűt.

 

wd gold 10 tb

Bővebben...

AMOLED kijelző és dupla kamera. Megérkezett a Xiaomi Redmi Pro!

A Xiaomi napjaink egyik meghatározó okostelefon-gyártója lett, attól függetlenül, hogy készít Segwayeket, drónokat, sőt, még rizsfőzőket is. A cégóriás rohamos elismertségének kulcsa az, hogy készülékei mindig az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek a mobilpalettán.

 

Xiaomi Redmi Pro

Bővebben...

Megkezdődik a villámgyors U.2 portos SSD-k korszaka

Ahogy egyre jobban elterjedőben lesznek az U.2 csatolóval* szerelt SSD-k, nem is csodálkozhatunk azon, hogy az olyan cégek, mint a Super Talent, ezzel a vonallal szeretne előkelőbb helyet kivívni magának a piacon.

 

u2 ssd super talent

Bővebben...

Samsung Galaxy On7 PRO

A Samsung egyik legfontosabb felvevőpiacának India számít, ahol a vásárlók jelentős része a pénztárcájának megfelelő, jó ár-érték aránnyal rendelkező telefonokat keres. Ezért a koreai óriáscégnek prémium kategóriás telefonjai mellett erőltetnie kell ezt a középkategóriás vonalat is, amit október óta a Galaxy On5 és On7 képvisel. Az On7 PRO az alap On7 jó néhány módosítással ellátott változata lesz.

 

samsung galaxy on7 1

Bővebben...

Feltámasztotta az Acer a TravelMate sorozatát

A nagynevű notebookgyártó cég leporolta legsikeresebb sorozatát, a TravelMate-et és új 14 inches képátlójú üzleti noteszgépet dobott piacra, X3 típusmegnevezéssel.

 

TravelMate X349 07

Bővebben...

256GB-os, ultragyors microSDXC memóriakártyák

A Western Digital leányvállalata, a SanDisk a napokban jelentette be, hogy két új micro SDXC kártyát dob a piacra, mindkettőt immáron 256GB tárhellyel.

 

SanDiskFeature 640x353

Bővebben...

Ez az a videokártya, amire vágytál…

A legerősebb Nvidia grafikus kártyát az EVGA tökélyre fejlesztette. Piacon az EVGA GTX 1080 FTW.

 

EVGA GTX 1080 01

Bővebben...

Crucial MX300 750GB SSD

A Micron immáron a második olyan cég a Samsung után, mely a 3D NAND FLASH technológiára építi legújabb SSD-it. Utóbbi a 850 PRO jelzéssel ellátott meghajtójával mind a mai napig sebességét tekintve úttörőnek számít a piacon. Ugyanezen a kitaposott ösvényen haladva, a Micron pár napja elkezdte árusítani a Crucial MX300-as szériát, ami 3D TLC NAND FLASH alapú, és egyelőre csak 750GB tárolókapacitással kapható. A későbbiekben piacra kerül még ebből a szériából 275GB-os, 525GB-os, és 1050GB-os verzió is.

 

Crucial MX300 750GB SSD 02

Bővebben...