Blog

Ez az a videokártya, amire vágytál…

A legerősebb Nvidia grafikus kártyát az EVGA tökélyre fejlesztette. Piacon az EVGA GTX 1080 FTW.

 

EVGA GTX 1080 01

Bővebben...

Crucial MX300 750GB SSD

A Micron immáron a második olyan cég a Samsung után, mely a 3D NAND FLASH technológiára építi legújabb SSD-it. Utóbbi a 850 PRO jelzéssel ellátott meghajtójával mind a mai napig sebességét tekintve úttörőnek számít a piacon. Ugyanezen a kitaposott ösvényen haladva, a Micron pár napja elkezdte árusítani a Crucial MX300-as szériát, ami 3D TLC NAND FLASH alapú, és egyelőre csak 750GB tárolókapacitással kapható. A későbbiekben piacra kerül még ebből a szériából 275GB-os, 525GB-os, és 1050GB-os verzió is.

 

Crucial MX300 750GB SSD 02

Bővebben...

Hatalmas kijelzővel debütált a Nubia Z11 Max

A ZTE Z11 Mini után a vállalat piacra dobja nagyobb testvérét is, a ZTE Z11 Maxot. 6 colos, 1080x1920 pixeles, full HD felbontású AMOLED technológiát alkalmazó kijelzőjéhez ultravékony keret párosul (83% feletti kijelző/előlap aránnyal bír).

 

ZTE nubia Z11 Max 3

Bővebben...

Hamarosan a polcokon a Samsung 1 grammos SSD-je

A Samsung a héten jelentette be, hogy megkezdi a BGA-tokozású SSD-k sorozatgyártását. A PM971-NVMe apró meghajtó súlya pedig körülbelül egy gramm, és akár 512GB tárolókapacitással bír, melyet 1500 MB/s sebességgel lesz képes kiolvasni. Ezeket az SSD-ket elsősorban a hibrid számítógépekhez, felsőkategóriás tabletekhez, illetve az ultra vékony notebookokhoz forgalmazzák a jövőben.

 

samsung ssd 1g 2

Bővebben...

House of Marley Liberate XLBT EM-FH041 Bluetooth fejhallgató teszt

A fejhallgató, ahogy a neve is mutatja, Bob Marley nevéhez fűződik. Marley egyébként igen nagycsaláddal büszkélkedhet. Egy részük úgy döntött, hogy létrehoznak egy márkát, nemes egyszerűséggel House of Marley néven, mely (műszaki értelemben) tovább hordozza a zene élvezetét.

 

House of Marley XLBT Liberate Bluetooth Headphones 1

Bővebben...

Parrot Jumping Race Drone - teszt

A Parrot manapság széles körben ismert a Bluetooth eszközeiről, autós kiegészítőiről és a kiváló Zik fejhallgatóiról, de az elmúlt néhány évben már egyre többen párosítják nevükhöz az olyan Wi-Fi vezérelt drónokat is, mint a nagyobb AR drón sorozatot, vagy épp a kisebb „minidrón” termékeket.

 

parrot jumping race dron

Bővebben...

20 olcsó okostelefon, ami megéri az árát...vagy nem... II. rész

10. MOTOROLA MOTO G 2014 (SECOND GENERATION)

Ára: ~ 55.000 Ft

A nagy képernyő, jó hangszórók és a minőségi kamera is mind emelik ennek az okostelefonnak az értékét, ugyanakkor a 4G hiánya már kevésbé teszik vonzóvá a potenciális vásárlók körében. Ha utóbbi nem olyan fontos számodra, de egy Dual-SIM-es android telefont keresel, így is ideális választás lehet a Motorola Moto G 2014 második generációs okostelefonja számodra.

 

okostelefonok 2

Bővebben...

20 olcsó okostelefon, ami megéri az árát...vagy nem...

20. MICROSOFT LUMIA 650

Ára: ~ 60.000 Ft

A lumia 650 könnyű, jól felépített telefon, mely cserélhető akkumulátorral és Windows 10 szoftverrel rendelkezik. Teljesítménye és szoftveres támogatottsága nem fogja kielégíteni az üzleti- és a profi felhasználók igényeit. Microsoft Windows Continuum nélkül és Snapdragon 212 rendszerchippel, mely korlátozza a folyamatosságot és a kamera teljesítményét is, talán jobb választás egy olcsóbb, ámde hatékonyabb Android készülék.

 

okostelefonok 20

Bővebben...

A power bankok elitjéből: Bemutatjuk a Zendure A2-t

Már negyedik alkalommal találkozhatunk a Zendure A2-vel, habár ez még csak a második generáció ebből a típusból. Elsőként piacra került egy 6000mAh-s változat, amit később megfejeltek még 400mAh-val, majd a következő széria már 6700mAh-s lett, de még csak ezüst színben volt kapható, és végül ugyanezzel a teljesítménnyel megjelent a sokkal stílusosabb fekete változata is, sőt, az árat is mérsékelték. A fekete változatért most nagyjából 22 fontot (~9000 Ft), az ezüst változatért 25 fontot (10.000 Ft) kell fizetnünk.

 

zendure a2 black

Bővebben...

HTC VIVE, a felsőkategóriás VR sisak

Képzeld el mit érezhetett a közönség, amikor először megtekinthették a Lumiere fivérek 1895-ös rövidfilmjét, ami egy gőzös érkezését mutatja be a la ciotat-i állomásra (L'arrivée d'un train en gare de La Ciotat). Vajon milyen érzések kavaroghattak bennük, mikor először az életükben mozgóképet láttak. Félelem és öröm, meglepettség és ámulat egyszerre törhettek a felszínre. Nagyjából ilyen érzés lehet először megtapasztalni a HTC VIVE-ban rejlő lehetőségeket.

 

htc vive vr demo 650 80

Bővebben...