Blog

Megkezdődik a villámgyors U.2 portos SSD-k korszaka

Ahogy egyre jobban elterjedőben lesznek az U.2 csatolóval* szerelt SSD-k, nem is csodálkozhatunk azon, hogy az olyan cégek, mint a Super Talent, ezzel a vonallal szeretne előkelőbb helyet kivívni magának a piacon.

 

u2 ssd super talent

Bővebben...

Samsung Galaxy On7 PRO

A Samsung egyik legfontosabb felvevőpiacának India számít, ahol a vásárlók jelentős része a pénztárcájának megfelelő, jó ár-érték aránnyal rendelkező telefonokat keres. Ezért a koreai óriáscégnek prémium kategóriás telefonjai mellett erőltetnie kell ezt a középkategóriás vonalat is, amit október óta a Galaxy On5 és On7 képvisel. Az On7 PRO az alap On7 jó néhány módosítással ellátott változata lesz.

 

samsung galaxy on7 1

Bővebben...

Feltámasztotta az Acer a TravelMate sorozatát

A nagynevű notebookgyártó cég leporolta legsikeresebb sorozatát, a TravelMate-et és új 14 inches képátlójú üzleti noteszgépet dobott piacra, X3 típusmegnevezéssel.

 

TravelMate X349 07

Bővebben...

256GB-os, ultragyors microSDXC memóriakártyák

A Western Digital leányvállalata, a SanDisk a napokban jelentette be, hogy két új micro SDXC kártyát dob a piacra, mindkettőt immáron 256GB tárhellyel.

 

SanDiskFeature 640x353

Bővebben...

Ez az a videokártya, amire vágytál…

A legerősebb Nvidia grafikus kártyát az EVGA tökélyre fejlesztette. Piacon az EVGA GTX 1080 FTW.

 

EVGA GTX 1080 01

Bővebben...

Crucial MX300 750GB SSD

A Micron immáron a második olyan cég a Samsung után, mely a 3D NAND FLASH technológiára építi legújabb SSD-it. Utóbbi a 850 PRO jelzéssel ellátott meghajtójával mind a mai napig sebességét tekintve úttörőnek számít a piacon. Ugyanezen a kitaposott ösvényen haladva, a Micron pár napja elkezdte árusítani a Crucial MX300-as szériát, ami 3D TLC NAND FLASH alapú, és egyelőre csak 750GB tárolókapacitással kapható. A későbbiekben piacra kerül még ebből a szériából 275GB-os, 525GB-os, és 1050GB-os verzió is.

 

Crucial MX300 750GB SSD 02

Bővebben...

Hatalmas kijelzővel debütált a Nubia Z11 Max

A ZTE Z11 Mini után a vállalat piacra dobja nagyobb testvérét is, a ZTE Z11 Maxot. 6 colos, 1080x1920 pixeles, full HD felbontású AMOLED technológiát alkalmazó kijelzőjéhez ultravékony keret párosul (83% feletti kijelző/előlap aránnyal bír).

 

ZTE nubia Z11 Max 3

Bővebben...

Hamarosan a polcokon a Samsung 1 grammos SSD-je

A Samsung a héten jelentette be, hogy megkezdi a BGA-tokozású SSD-k sorozatgyártását. A PM971-NVMe apró meghajtó súlya pedig körülbelül egy gramm, és akár 512GB tárolókapacitással bír, melyet 1500 MB/s sebességgel lesz képes kiolvasni. Ezeket az SSD-ket elsősorban a hibrid számítógépekhez, felsőkategóriás tabletekhez, illetve az ultra vékony notebookokhoz forgalmazzák a jövőben.

 

samsung ssd 1g 2

Bővebben...

House of Marley Liberate XLBT EM-FH041 Bluetooth fejhallgató teszt

A fejhallgató, ahogy a neve is mutatja, Bob Marley nevéhez fűződik. Marley egyébként igen nagycsaláddal büszkélkedhet. Egy részük úgy döntött, hogy létrehoznak egy márkát, nemes egyszerűséggel House of Marley néven, mely (műszaki értelemben) tovább hordozza a zene élvezetét.

 

House of Marley XLBT Liberate Bluetooth Headphones 1

Bővebben...

Parrot Jumping Race Drone - teszt

A Parrot manapság széles körben ismert a Bluetooth eszközeiről, autós kiegészítőiről és a kiváló Zik fejhallgatóiról, de az elmúlt néhány évben már egyre többen párosítják nevükhöz az olyan Wi-Fi vezérelt drónokat is, mint a nagyobb AR drón sorozatot, vagy épp a kisebb „minidrón” termékeket.

 

parrot jumping race dron

Bővebben...