Blog

House of Marley Liberate XLBT EM-FH041 Bluetooth fejhallgató teszt

A fejhallgató, ahogy a neve is mutatja, Bob Marley nevéhez fűződik. Marley egyébként igen nagycsaláddal büszkélkedhet. Egy részük úgy döntött, hogy létrehoznak egy márkát, nemes egyszerűséggel House of Marley néven, mely (műszaki értelemben) tovább hordozza a zene élvezetét.

 

House of Marley XLBT Liberate Bluetooth Headphones 1

Bővebben...

Parrot Jumping Race Drone - teszt

A Parrot manapság széles körben ismert a Bluetooth eszközeiről, autós kiegészítőiről és a kiváló Zik fejhallgatóiról, de az elmúlt néhány évben már egyre többen párosítják nevükhöz az olyan Wi-Fi vezérelt drónokat is, mint a nagyobb AR drón sorozatot, vagy épp a kisebb „minidrón” termékeket.

 

parrot jumping race dron

Bővebben...

20 olcsó okostelefon, ami megéri az árát...vagy nem... II. rész

10. MOTOROLA MOTO G 2014 (SECOND GENERATION)

Ára: ~ 55.000 Ft

A nagy képernyő, jó hangszórók és a minőségi kamera is mind emelik ennek az okostelefonnak az értékét, ugyanakkor a 4G hiánya már kevésbé teszik vonzóvá a potenciális vásárlók körében. Ha utóbbi nem olyan fontos számodra, de egy Dual-SIM-es android telefont keresel, így is ideális választás lehet a Motorola Moto G 2014 második generációs okostelefonja számodra.

 

okostelefonok 2

Bővebben...

20 olcsó okostelefon, ami megéri az árát...vagy nem...

20. MICROSOFT LUMIA 650

Ára: ~ 60.000 Ft

A lumia 650 könnyű, jól felépített telefon, mely cserélhető akkumulátorral és Windows 10 szoftverrel rendelkezik. Teljesítménye és szoftveres támogatottsága nem fogja kielégíteni az üzleti- és a profi felhasználók igényeit. Microsoft Windows Continuum nélkül és Snapdragon 212 rendszerchippel, mely korlátozza a folyamatosságot és a kamera teljesítményét is, talán jobb választás egy olcsóbb, ámde hatékonyabb Android készülék.

 

okostelefonok 20

Bővebben...

A power bankok elitjéből: Bemutatjuk a Zendure A2-t

Már negyedik alkalommal találkozhatunk a Zendure A2-vel, habár ez még csak a második generáció ebből a típusból. Elsőként piacra került egy 6000mAh-s változat, amit később megfejeltek még 400mAh-val, majd a következő széria már 6700mAh-s lett, de még csak ezüst színben volt kapható, és végül ugyanezzel a teljesítménnyel megjelent a sokkal stílusosabb fekete változata is, sőt, az árat is mérsékelték. A fekete változatért most nagyjából 22 fontot (~9000 Ft), az ezüst változatért 25 fontot (10.000 Ft) kell fizetnünk.

 

zendure a2 black

Bővebben...

HTC VIVE, a felsőkategóriás VR sisak

Képzeld el mit érezhetett a közönség, amikor először megtekinthették a Lumiere fivérek 1895-ös rövidfilmjét, ami egy gőzös érkezését mutatja be a la ciotat-i állomásra (L'arrivée d'un train en gare de La Ciotat). Vajon milyen érzések kavaroghattak bennük, mikor először az életükben mozgóképet láttak. Félelem és öröm, meglepettség és ámulat egyszerre törhettek a felszínre. Nagyjából ilyen érzés lehet először megtapasztalni a HTC VIVE-ban rejlő lehetőségeket.

 

htc vive vr demo 650 80

Bővebben...

Nagy az igény az „üresfejű” laptopra

Képzelj el egy laptopot, ami önmagában képtelen a működésre. De akkor mire is jó ez az eszköz?! A NexDock névre hallgató eszközünk valójában, ahogy a neve is mutatja, egy dokkoló hardver. Teljesen mindegy, hogy Windows phone-t, vagy tabletet, esetleg androidos telefont, vagy Raspberry Pi-t használunk, a NexDock csak egy kiegészítő készülék, ha úgy tetszik, egy monitor, ami a telefonunk, vagy tabletünk processzorát, és háttértárolóját fogja használni.

nexdock

Bővebben...

Bemutatkozik a szinkronkamerás Huawei P9-es

A Huawei legújabb zászlóshajója az okostelefonok terén a P9-es. A kínai cég nagy léptekkel halad előre minden egyes új készülékével, melyek mára már komoly versenytársai lettek a legnagyobb, androidos okostelefonokat gyártó cégeknek, mint például a Samsung, vagy a HTC. Kijelenthetjük, hogy a P9 napjaink egyik remekműve lett.

p9 popped 1200 80

Bővebben...

A Sony új RX10 III-as kamerája megtriplázza zoomtartományát elődjéhez képest

A világcég kedden jelentkezett a közkedvelt RX10 szuperzoomos kamerájának korszerűsített változatával, az RX10 III-assal. Az új cyber-shot kamera jócskán túlszárnyalja elődjét, hiszen immáron 25x-ös átfogással bír, az új Zeiss Vario-Sonnar T optikája pedig már nem a 24-200mm-es gyújtótávolság-tartományban, hanem a 24-600mm-es tartományban mozog.

 

sony-rx10

Bővebben...

Rögzítsd 8K felbontású videód 90MB/s írási sebességgel!

Néhány hete a piacvezető memória-szabványok mögött álló SD Szövetség (SD Association) bemutatta új, az eddigieknél klasszisokkal gyorsabb SDHC és SDXC szabványokon alapuló sebesség-osztályát, a „Video Speed Class”-t, ami lehetővé teszi a 4K-s, 8K-s, 3D-s és 360 fokos videózást is egyaránt. A magasabb írási sebességgel felvértezett kártyákra egyidejűleg akár nyolc videót is rögzíthetünk majd.

 

2016 03 04 image 8

Bővebben...