14 nap visszavásárlási garancia

A 14 napos áruvisszaküldési joggal magán- és jogi személyek egyaránt élhetnek az www.gigaplaza.eu által forgalmazott termékek esetében. Céges vásárlás esetében elállás nem érvényesíthető! A szolgáltatás igénybevételéhez teljesülnie kell a visszaküldés feltételeinek. A 14 napos áruvisszaküldési joggal legkésőbb az áru átvételétől számított 14. naptári napig élhet. Eddig az időpontig bezárólag kell emailben (info(kukac)gigaplaza.eu) jelezni felénk áruvisszaküldési szándékát. Amennyiben a határidő lejártát követően nyújtja be vonatkozó igényét, úgy áruvisszaküldési igényét nem áll módunkban teljesíteni.

Fontos, hogy a csomagra ragasztott címkén az alábbi adatok mindegyike szerepeljen:

Feladó: Vezeték- és keresztnév
Cím: utca, házszám, város, irányítószám
Címzett:

MASSIVE DYNAMIC, s.r.o.

Biskupická 2
P.O.Box 38
986 01 Fiľakovo
SLOVAKIA

Számla és rendelés szám:

A termék vételárának visszajuttatása:

Amennyiben a termék a visszaküldési feltételek mindegyikének eleget tesz, úgy az eladó visszatéríti a termék vételárát, vagy közös megegyezéssel levásárolható, legkésőbb a szervizbe érkezéstől számított 30 napon belül.

A visszaküldött termék vételárának visszajuttatása banki átutalással történik, az ügyfél által megadott bankszámlaszámra.

A visszaküldés feltételei:

- A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogyan kézbesítésre került; tehát az összes tartozékával és dokumentumaival együtt. Nem tudjuk elfogadni olyan termékek visszaküldését, amelyeket nem megfelelően használtak, illetve amelyeken fizikai sérülés, ütés vagy rongálás nyomai láthatóak.

- A termék visszaküldéséhez feltétlenül szükséges az eredeti számla.

- Abban az esetben, ha a termék csomagolása sérült, karcolt, ütést szenvedett vagy hiányoznak belőle bizonyos (alkat)részek, úgy a szerviz megvizsgálja a visszaküldött terméket, és ezt követően bírálja el a visszaküldés jogosságát. A vizsgálat eredményétől függően kerül elbírálásra, hogy az eladó a termék teljes vételárát, vagy csupán annak egy bizonyos hányadát téríti-e vissza. A vizsgálat eredményéről minden esetben értesítést kap a vásárló.

- Ismétlődő visszaküldés esetén (több mint 3 alkalom) fenntartjuk a jogot a visszaküldés elutasítására.

1. Az alábbi termékek, termékcsoportok visszaküldése csak abban az esetben lehetséges, ha nem voltak használva és ezt a rajta levő címke bizonyítja:

a) Az Autó ápolás, számítástechnika, szórakozás kategóriában található termékek (pl. izzók és biztosítékok, autóillatosítok, stb.)

2. Az alábbi termékek, termékcsoportok visszaküldése csak bontatlan, gyári csomagban lehetséges:

a) Szoftverek, játékok PC-re és konzolra, CD-DVD lemezek, memóriakártyák , pendrive-ok

b) Kellékek (fülhallgatók, tintapatronok, tonerkazetták, irodaszerek és kellékanyagok);

c) Szépségápolási és kozmetikai cikkek, parfümök;

d) Intim ápolási termékek (egészségügyi betétek és tamponok, intim tusfürdő, stb.), száj- és fogápolási termékek (fogkefék, szájvizek, stb.);

 

3. A 14 napos áruvisszaküldési jog nem vehető igénybe a következő termékek vásárlása esetén:

a) Azok a termékek, melyek nem rendelkeznek az eredeti csomagolásukkal (amellyel kiszállításra kerültek).

b) A termék vagy a termék dobozán található azonosítók sérültek, esetleg hiányoznak;

c) Azok a nyomtatók, amelyek tonnerkazettái/tintapatronjai ki lettek bontva;

d) Olyan termékek, amelyekről le lett törölve az operációs rendszer;

f) A 14 napos áruvisszaküldési jog nem terjed ki azokra a készülékekre, amelyeknek a szoftver-részéhez való hozzáférését korlátozták (pl. jelszóval védett), vagy olyan felhasználói beállításokat tartalmaznak, amelyek lehetetlenné teszik a készülék gyári beállításainak visszaállítását.