Blog

Két slotos „drágaság” - MSI Gaming X GeForce GTX 1080 Ti OC

Habár uralja a csúcskategóriát, az Nvidia nem képes leállni, új kártyája pedig gyorsabb, mint elődje. Leteszteltük, hogy az MSI GTX 1080 Ti végre elhozza-e a 4K 60fps időket.

 

gtx1080ti 2

Bővebben...

AMD Ryzen 5

Támadásba lendült az AMD az Intel ellen. A csúcskategória után a középkategóriában tör borsot a Core CPU-k orra alá a megfizethető, mégis erős Ryzen 5 család.

 

amd ryzen 1

Bővebben...

Lépéselőnyben a jövővel szemben - Asus RT-AC88U router

Egy otthoni hálózat olyan erős, mint az egészet vezérlő router. Ha az Asus RT-AC88U-t teszed meg a parancsnoknak, neked lesz az egyik legjobb hálózatod messze földön.

 

asus router 1

Bővebben...

Az igazi akcióhős - Nikon D500

A nagysikerű 2007-es D3-D300 duója után a Nikon ismét egyszerre adott ki egy full frame-es és egy APS-C-szenzoros profi vázat, amiből most a kisebbik kerül górcső alá.

 

nikon d500 1

Bővebben...

A Huawei összegyúrta a csúcskategóriás mobiljait – Huawei P10 teszt

Frissítette csúcsszériáját a Huawei. A P10 szebb, erősebb és fürgébb lett, mint elődje, azonban hiányzik az a plusz, ami az előző generációt sikeressé tette.

 

Huawei p 10

Bővebben...

Megfizethető gamer monitorok a fókuszban

24 col ma már kicsi, a játékélvezet maximalizálásához 30 col feletti monitorokban gondolkodnak, de a gyártók elképzelése egyforma a tökéletes kijelzőről. Leteszteltünk 3 megfizethető óriást.

 

monitor hp

Bővebben...

Középkategóriás tápegységek játékosoknak

A belépőszint felett olyan tápegységeket vizsgáltunk, melyek bár olcsók, mégis simán elbírnak akár egy komoly gamer-géppel is.

 

tapegyseg coolermaster b500v2

Bővebben...

Így nyomtatjuk a jövőt – A 3D-nyomtatás története

A szerencse és a zsenialitás találkozása: Charles Hull 1986. március 11-én kapott szabadalmi védelmet az általa kitalált háromdimenziós nyomtatásra. Most, 30 év elteltével egy újabb technikai forradalom küszöbén állunk.

 

3d nyomtatas 2

Bővebben...

HP Omen X – Csúcskategóriás kocka, kockáknak

Kinézetre egy borhűtő is lehetne, esetleg egy Next-koppintás, vagy épp egy óriás dobókocka – ki mire asszociál. A HP gamergépe felhívja magára a figyelmet, miközben nem csillog-villog, akár egy karácsonyfa. Az élére állított kocka-dizájn tetszetős, és (ahogy az egész gépre elmondható) minden porcikájában minőségi kivitelezésű.

 

hp omen x 2

Bővebben...

Itthon is kapható már a Moto Z

Hiába bukott meg eddig minden moduláris telefon, a Lenovo által újra életre keltett Moto termékvonal csak azért is megpróbálkozott vele. Jól tette.

 

moto z 1

Bővebben...