Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bluetooth-os hordozható hangszórók

Bluetooth-os hordozható hangszórók

A Bluetooth rendszer segítségével működő technikai eszközök mindegyike vezeték nélküli kivitel. A Bluetooth-t használó eszközök rádióhullám alapú technológia segítségével hozzák létre az adatátvitelt. Tehát egy Bluetooth-os hordozható hangszóró kábelek nélkül képes audió jelet fogadni más eszközről.

Működésük és használatuk

A Bluetooth hangszórók vezeték nélkül fogadják a mobilkészülékekről, számítógépről küldött hangjeleket, és lejátszóként hallhatóvá teszi azokat. Ennek a rendszernek a fő előnye a WiFi-s megoldásokkal szemben az, hogy működéséhez nem szükséges internetkapcsolat sem.

bluetooth hangszóró működés közben

Csatlakoztatásuk minden műszaki eszközzel gyerekjáték. A hangszórók töltése egyszerű és egyértelmű, a legtöbb esetben USB kábellel és adapterrel megoldható. A helyzettől függően pedig eldönthetjük, hogy a fali csatlakozóra szükségünk van-e, vagy mondjuk csak a számítógép portján keresztül töltjük fel.

Tulajdonságaik

A Bluetooth-os hangszórók egyes darabjai még memóriakártya olvasóval is felszereltek. Ennek köszönhetően arra is feltöltheted a kedvenc zenéidet. A rendszerek beépített mikrofonnal is rendelkeznek, ezáltal laptophoz, számítógéphez csatlakoztatva konferencia beszélgetések lefolytatására is alkalmas.

bluetooth hangszóró memóriakártya olvasóval

Ezen hangszóró másik rendkívül nagy előnye a kompakt mérete. Ennek köszönhetően könnyen szállítható. A hangszórók akkumulátorral rendelkeznek, így feltöltött aksival akár olyan helyen is használhatjuk, ahol nincs elektromos áram. Strandon, a hétvégi házban, de még az erdő közepén is működni fog. Az eszközök jó minőségben, és méretüknél sokkal nagyobb hangerővel rendelkeznek.

Bluetooth hordozható hangszóró kiválasztása

A termék kiválasztásánál érdemes több szempontot is figyelembe venni. Elsődlegesen mérlegelendő az akkumulátor kapacitása, a hangszóró mérete és súlya, vízállósága, valamint a teljesítménye egyaránt. Természetesen egy termék ára sosem elhanyagolható tényező. Bár ezek az aprócska szórakoztató eszközök meglehetősen olcsóak, pár ezer forintos befektetéssel megkaparinthatjuk a tulajdonságaiban és kinézetében nekünk ideális Bluetooth hangszórót.

Jó választás lehet a Vakoss vízálló Bluetooth hangszóró, mely sok hasznos tulajdonságot hordoz magában. Ahogy a neve is mutatja, vízáll, tehát a nyaralásokhoz előnyös választás lesz. Hatótávolsága meglehetősen nagy, tíz méterről is még vezérelhető. Külön mikrofont ez az eszköz nem tartalmaz, de hangerő szabályozóval azért felszerelt. Az alján tapadókorongok találhatóak, melyek segítségével még nedves környezetben is a nekünk ideális felületen és pozícióban tudjuk tartani az eszközt. Megnyerő tengerkék színével abszolút kiegészítője lehet a nyári strandtáskáknak.

Vakoss vízálló Bluetooth hangszóró

Hatalmas termékkínálatunkban TE is megtalálhatod azt a Bluetooth rendszerrel működő hangszórót, mely otthonod vagy hátizsákod állandó elemévé fog válni. Ahol van egy okostelefon, ott egy ilyen kiegészítő sem lesz haszontalan. A hangszórók kialakításának köszönhetően, ha már van, akár egy power bankról is feltölthető vagy üzemeltethető. Ezzel a trükkel sokkal tovább használhatjuk, mint amennyit az akkumulátor eredetileg kibírna.

Ezek a termékek változatos külső megjelenésük mellett és a folyamatosan fejlődő technika jóvoltából napról napra többet tudnak. Ahogy a világ fejlődik, mi megtanuljuk ezeket az eszközöket rutinosan használni.