Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A szállításról

1. GLS Futárszolgálat és Csomagpont

Megrendelését a futár 1 napos időgaranciával házhoz, vagy az Ön által választott csomagpontra szállítja. A futárszolgálatot biztosító cég a kézbesítés előtt emailt küld. Ezért kérjük, hogy nagyon pontosan adja meg email címét. Amennyiben lehetséges, használjon gmail-es email címet, mert a többi levelezőrendszer email címeit spam mappába teszi a rendszer.

A szállítás díja GLS futárszolgálattal 1.290 Ft, GLS Csomagpontra 990 Ft. 25.000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes.

 

2. MPL Futárszolgálat és PostaPontok


Megrendelését a futár 2 napos időgaranciával házhoz szállítja. A futárszolgálatot biztosító Posta a kézbesítés előtt emailt küld. Ezért kérjük, hogy nagyon pontosan adja meg email címét. Amennyiben lehetséges, használjon gmail-es email címet, mert a többi levelezőrendszer email címeit spam mappába teszi a rendszer és így nem értesül róla mikorra várható a rendelése.

Küldeményét a lakóhelyéhez legközelebbi PostaPonton, COOP üzletben, vagy MOL ponton veheti át, melyet a rendelés leadásakor választhat ki. A küldemény beérkezéséről a Posta SMS értesítést küld.

MPL Futárszolgálat: 990 Ft; PostaPont, Postán maradó csomag, MOL és COOP pont: 790 Ft.