Hogy is van ez, mi mennyi pontosan?

Szállítási díjak:

Akciós Utánvételes kiszállítás díjszabása:

(Az akciós szállítási díj villámáras termékek vásárlása esetében nem vehető igénybe - kérjük olvassa el a termékek feletti tájékoztatót!)

1- 11.999 Ft :          995 Ft

12.000-24.999  Ft :     595 Ft 

25.000 Ft felett :     0 Ft / INGYENES! 

Személyes átvétel Budapesten 1-24.999 Ft :  295 Ft

Személyes átvétel Budapesten 25.000 Ft felett :  0 Ft/ INGYENES!

Személyes átvétel GLS Csomag Ponton 1-24.999 Ft : 790 Ft 

Személyes átvétel GLS Csomag Ponton 25.000 Ft felett : 0 Ft/ INGYENES!

Személyes átvétel Pick Pack Ponton 1-24.999 Ft : ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
Személyes átvétel Pick Pack Ponton 25.000 Ft felett : ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

AZ ESETLEGES VISSZA SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGRE AZ AKCIÓS ÁR NEM VONATKOZIK!

Tisztelt Vásárlóink,

Cégünk már tizedik éve növekvő forgalommal szolgálja ki az interneten olcsó írható CD és DVD termékeket, olcsó blu ray lemez, olcsó micro sd, olcsó memóriakártya, olcsó pendrive, vásárlókat. Szolgáltatásunkkal és olcsó árainkkal elégedett ügyfeleinket jelzi az évi több ezer visszatérő és új vásárló, valamint az, hogy az évek során szinte minden magyarországi településre szállítottunk már. Már harmadik éve megkezdtük illatszer nagyker, illatszer kisker, tisztítószer webshop, kozmetikum webshop tevékenységünket, mely keretében olcsó Ariel, olcsó folyékony mosószerek, olcsó mosópor házhozszállítás és még sok új szolgáltatás is elérhető lett.

Szállítás:

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az áfát és a csomagolás költségét már tartalmazzák! Ehhez az összeghez a szállítási költségen kívül semmilyen más díj nem adódik!

Árainkat kizárólag az adott rendelési naphoz tartozó visszaigazolással tudjuk garantálni! A szállítás utánvéttel történik szerződött partnerünkkel, 2-4 napon belül, az Ön által megadott szállítási címre. Kérjük, olyan címet adjon meg, ahol a futárszolgálat munkatársa napközben megtalálja Önt!
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A második kiszállítási kísérlet után a kiszállítás költségét duplán kell megfizetni.

Személyes átvétel Budapesten:

Ha a megrendelésénél a személyes átvételt választja, budapesti csomagpontban a kiszállítástól számított 10 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye a csomagját. A megrendelések csomagpontra történő beérkezéséről értesítő e-mailt küldenek ki, amennyiben megadta az e-mail címét. A csomag teljes összegét a csomagpontban készpénzzel tudja kiegyenlíteni. Telefonon, a központi számainkon lehet érdeklődni a csomag beérkezéséről (a legtöbb esetben a rendelés visszaigazolását követő 2. munkanapon már átvehető a csomag).

FIGYELEM, a csomagpontot külső cég üzemelteti, garanciális ügyintézésre vagy termék megtekintésre nincs lehetőség!

Cím: Webshop Logisztika 1064 Budapest, VI. ker., Podmaniczky u. 43.

(4 perc gyaloglás a Nyugatitól, 2 perc gyaloglás a West End parkolótól)

Nyitva tartás:
Hétfő 12-18h
Kedd 10-18h
Szerda 10-18h
Csütörtök 10-18h
Péntek 10-18h
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Személyes átvétel Pick Pack Ponton.

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő szolgálata egy költség- és idő hatékony megoldást kínál az interneten vásárlóknak, mellyel partnereinknél leadott rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 190 település több mint 600 átvételi pontján, nyitvatartási idő alatt.

A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket , előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport területén , hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei, megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Üzleteik révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről emailben, illetve sms-ben küldünk értesítőt, melynek megérkezése után a küldemény átvételére, egy választott időpontban 5 nap áll rendelkezésükre. Amennyiben 5 nap alatt nem tudja átvenni a küldeményt, további 5 nap hosszabbítás kérhető a Pick Pack Pont Vevőszolgálaton.

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnának saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereso alkalmazásban érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereso alkalmazás felületén szerezhetnek folyamatosan frissülő információkat.

Személyes átvétel GLS Csomag Ponton.

GLS CsomagPontok

Egyszerű csomagfeladás

Cégek vagy magánszemélyek – a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja csomagját.

Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók.

A csomagfeladásnál, kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. A részletes nyitvatartást megtalálják a CsomagPont listában és a CsomagPont keresőben.

Előnyök

  • Csomagfeladás a lakóhelyhez közel
  • Nincs hosszú sorban állás
  • Hosszú nyitva tartási idő
  • Egyszerű árképzés

Biztonság

  • Általános csomagbiztosítás, max. 50.000 forint áruértékig
  • Online csomag nyomon követés
  • Átvételi elismervény

Ingyenes kiszállítás!

A 25 000 Ft feletti vásárlást meghaladó rendelés esetén a teljes szállítási költséget a webáruházunk fedezi! Ennek értelmében Önnek csak a megrendelt termékek kereskedelmi, bruttó árát kell megfizetnie és semmiféle, egyéb költséget nem számolunk fel! (Az ingyenes kiszállítás villámáras termékek vásárlása esetében nem vehető igénybe - kérjük olvassa el a termékek feletti tájékoztatót!)

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a rendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük, ezért előfordulhat, hogy egy adott termék ideiglenesen kifogy.

A termék átvételekor mindig ellenőrizze, hogy nem sérült-e a csomagolás. Jelezze, ha hiányosságot tapasztal!!!

Minden csomag rögzített kamera felvétel alatt készül!

Amennyiben már az áru átvételekor látható sérülés, esetleg hiány, a futárral jegyzőkönyveztetni szíveskedjen azt a fuvarlevélen. A kárfelvételi jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az átvett és a visszaküldött csomagok részletezett tartalmát, illetve a sérülés mértékét. A jegyzőkönyvet az áruszállítónak és az átvevőnek is alá kell írnia, és egy példányát a sérült csomaggal együtt vissza kell küldeni.