Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az üvegfólia felhelyezése

Az üvegfólia felhelyezése

Különböző telefonos üzletekben súlyos összegeket kérnek egy nem náluk vásárolt fóliáért, emellett persze a felhelyezését sem csinálják meg ingyen. Éppen ezért érdemes lehet a saját kezünkbe venni az ügyet.

A képernyővédő fólia felhelyezése nagyon egyszerű, érdemes megtanulnunk, mert a jövőben rendszeresen hasznát fogjuk venni. Vegyük végig a fólia felhelyezésének folyamatát, hogy a jövőben ehhez ne kelljen segítséget kérni és fizetni.

Üvegfólia felhelyezése

Fontos előkészületek

Vásároljunk a telefonunkhoz, könyvolvasónkhoz vagy egyéb eszközhöz megfelelő fóliát, ami az eszköz kialakítására van szabva. Lekerekített ott, ahol kell, és a szenzoroknak, kameráknak is vannak rajta lyukak, azok elhelyezkedéséhez tökéletesen igazodva.

Tisztítsuk meg a felületet ott, ahol az üvegfólia találkozni fog az eszközzel, ezzel el tudjuk kerülni, hogy az asztal felületéről szennyeződések kerüljenek az üvegfóliára vagy alá. A munkafelület legyen fényes, vagy olvasólámpával világítsuk meg azt.

Alapos kézmosás szappannal. A kezünkön sok láthatatlan szennyeződés lehet, mely az üvegfólia tisztaságát beszennyezi. Az üvegfólia felhelyezésekor ne viseljünk gyapjút vagy szöszölődő ruházatot.

Az üvegfólia felhelyezése

Az előkészület után jöhet az attrakció! Az üvegfólia csomagjában kaptunk egy alkoholos törlőkendőt, ezzel tisztítsuk meg a készülék kijelzőjét. Ha nem kaptunk, nem szöszölődő anyaggal és alkoholtartalmú, képernyő tisztító szerrel végezzük ezt el. Majd tisztítás után alaposan töröljük szárazra. Ehhez is szokott lenni a csomagban mikroszálas törlőkendő, ha nincs, a szemüvegtisztító kendő is megteszi.

Nézd meg a kijelzőt, ha fizikai szennyeződés maradt rajta, távolítsd el. Ezután húzd le az üvegfólia hátlapján általában az 1-es számmal jelzett védőfóliát. Az üvegfóliát csak a szélein szabad megfogni, a ragadós hátlapját ne érintsük meg. Levegőben illesszük a fóliát a készülék fölé, nézzük meg, hogy a kivágott lyukak jól illeszkednek-e. Ha mindent rendben találunk, rátesszük az üvegfóliát a kijelzőre.

Meg kell nyomnunk az üvegfólia közepét erősen, ettől rásimul a kijelzőre. Ha van az üvegfólia felületén 2-es számmal jelölt védőfólia, akkor távolítsuk el azt is.

Tipikus hibák

Előfordul, hogy rosszul illeszkedik a fólia. Ilyenkor távolítsuk el és helyezzük fel újra.

Buborékok esetében azokat a mikroszálas törlőkendő segítségével a kijelző széle felé kidörzsölhetjük. Ha olyan légbuborékkal találkozunk, mely nem mozdul, akkor ott sajnos valamilyen apró szennyeződés maradt. Ezen nem nagyon tudunk változtatni.

Ha már máshol vásároltál fóliát és nem kaptál törlőkendőt hozzá, kínálatunkban beszerezhetsz alkohol tartalmú tisztítószereket is, melyek elengedhetetlen kellékei egy fólia felhelyezésének. A sikeres felhelyezés után kínálatunkból Nutellával, kávé különlegességekkel és édességekkel is kényeztetheted magadat, a jól végzett munkáért cserébe. Vegyi áruink kínálatában a tisztítószerek mellett a testápolásra is gondoltunk.

Kínálatunkban egyéb mobiltelefonos és tablet kiegészítők széles választékával is állunk vásárlóink rendelkezésére. Mind mobiltelefonokhoz, mind tabletekhez a fólián kívül tartunk tokokat és töltőket is. Minden igényt kielégítő választékunk van headset-ekből. Vészhelyzet esetére javasoljuk egy power bank beszerzését. A felhőtlen szórakozáshoz selfie bot és hangszóró beszerzése javasolt. Szerezz be mindent, hogy okos készülékedet a legjobban ki tudd használni.