Céges vevők

Rendelést kizárólag webáruházon keresztül tudunk elfogadni!

Céges megrendelés esetén: Felhívjuk figyelmüket, hogy az Európai Unió tagországain belül nettó export számlát állítunk ki 0% Áfá-val, cégük részére, kizárólag az alábbi feltételek teljesítése esetén!

- A megrendelés megkezdésénél tegyen pipát a jelölő négyzetbe, hogy cégként vásárolok majd a legördülő menüből válassza ki, hogy EU adószám és a rubrikába írja be a cég érvényes közösségi adószámát, majd töltse ki pontosan a számlázási és szállítási adatokat.

- A megrendelés befejezése és lezárása előtt az összegzésnél a megjegyzés a rendeléshez rubrikába is írja be az érvényes közösségi adószámát.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a feltételek közül nem teljesül, vagy hibásan vannak kitöltve az adatok, akkor a megrendelést nem tudjuk teljesíteni 0% Áfá-val!

A megrendelésről 27%-os ÁFA tartalommal készítünk számlát az OSS rendszerében, ami költségként elszámolható, de ÁFA csökkentésre nem alkalmazható!

Kérjük, figyelmesen töltse ki céges adatait megrendeléskor, mert utólag nem tudjuk javítani, módosítani a kiállított számlát, reklamációját nem áll módunkban elfogadni!