Céges vevők

Rendelést csak webáruházon keresztül tudunk elfogadni!

Céges vásárlás esetén: Felhívjuk figyelmüket hogy az Európai Unió tagországain belül nettó export számlát állítunk ki 0% Áfá-val, cégük részére, kizárólag az alábbi feltételek teljesítése esetén !!!

Kiállított számlánk szlovák nyelvű, fontosabb részeken kétnyelvű (szlovák - magyar). Mivel Magyarországra csak futárszolgálattal szállítunk, ezért számláink utánvétesként vannak megjelölve.

Felhívjuk céges ügyfeleink figyelmét arra, hogy amennyiben közösségi adószámra való számlázást igényelnek, a rendelés rögzítésénél a KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁMOT minden esetben a MEGFELELŐ ROVATBAN és a MEGFELELŐ FORMÁTUMBAN (pld.: HU12345678) tüntéssék fel , valamint a megrendelés lezárásakor hagyjanak megjegyzést igényükről! A fent nevezett feltételek kötelezőek és utólagos reklamációt a számla javítására nem áll módunkban elfogadni !!!

FIGYELEM!!! Nemzetközi NETTÓ számlás vásárlás esetén kizárólag PECSÉT és ALÁÍRÁS ellenében tudjuk az árut átadni! Ha ezek valamelyike hiányzik, +27% ÁFA kaució megfizetése terheli a vevőt!