A webáruházról

Cégünk már tizedik éve növekvő forgalommal szolgálja ki az interneten olcsó írható CD és DVD termékeket, olcsó blu ray lemez, olcsó micro sd, olcsó memóriakártya, olcsó pendrive, vásárlókat. Szolgáltatásunkkal és olcsó árainkkal elégedett ügyfeleinket jelzi az évi több ezer visszatérő és új vásárló, valamint az, hogy az évek során szinte minden magyarországi településre szállítottunk már. Már harmadik éve megkezdtük illatszer nagyker, illatszer kisker, tisztítószer webshop, kozmetikum webshop tevékenységünket, mely keretében olcsó Ariel, olcsó folyékony mosószerek, olcsó mosópor házhozszállítás és még sok új szolgáltatás is elérhető lett.


A cégünk által forgalmazott adathordozók tartalmazzák a magáncélú másolat utáni díjat a 618/2003 sz. szerzői jogi törvény értelmében!!!

V cene nosičov určených na vyhotovenie rozmnoženín je zahrnutý poplatok za rozmnoženinu na súkromné použitie v zmysle zákona č. 618/2003 Z.z. o

autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom (autorský zákon).!!!


Reméljük Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk hamarosan – akár már holnap is kezében lehet rendelése!
Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A www.gigaplaza.eu a továbbiakban mint szolgáltató szerepel a szövegben!

Rendelés

Rendelést csak a webáruházon keresztül fogadunk el. Rendelését vendégként vagy regisztrált felhasználóként is elküldheti.
A szolgáltatót a vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

A munkanapokon délig beérkezett megrendeléseket általában 24-48  órai átvétellel kézbesítjük Magyarország egész területén. Nagyszámú megrendelés esetén nem tudjuk minden esetben garantálni a 24-48 órán belüli kézbesítést.

A hétvégén feladott megrendeléseket általában hétfőn adjuk fel, keddre érkeznek meg legkorábban.

Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a megjelölt címen valaki átvegye, és a futárnak kifizesse a csomagot.
Eltérő címen való átvételre nincs lehetőség!

Szállítás

Futárszolgálattal:

A kiszállítás munkaidőben történik, előre egyeztetett időpontra nincs lehetőség. A megrendelés leadása során írhat üzenetet a futárnak és kérjük adja meg a telefonszámát hogy szükség esetén a futár kapcsolatba léphessen Önnel.

Feltétlen olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben át tudják venni a csomagot!

A futár telefonál, jelzi előre érkezését. Amennyiben első alkalommal nem találja a megadott címen, értesítést hagy.
Általános kiszállítási határidőnél a szállító cég kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. A második kiszállítási kísérlet után a kiszállítás költségét duplán kell megfizetni!

Árak/Számlázás

A feltüntetett árak bruttó árak, már tartalmazzák a forgalmi adót.
Amennyiben magyarországi céges vásárló, és a cége rendelkezik érvényes EU-s (közösségi) adószámmal, úgy lehetősége van kérni 0% Áfás, nettó számlát!

Ebben az esetben mindenképpen figyelmensen olvassa el a CÉGES VEVŐK menüpontot vagy vegye fel velünk először a kapcsolatot adategyeztetés céljából.

 

Házhozszállítási díjak Magyarország területén

A szállítás díját a rendelés feladásakor a webáruház ismertetni fogja és a számla összege is tartalmazni fogja.
Tehát egy összeget kell fizetni, a kiszállítás díját nem kell külön fizetnie. Az ár a csomagolás díját is tartalmazza.

25.000 Ft feletti rendelés esetén szállítási díjat nem kell fizetnie csak a termékek árát, semmilyen más költsége nincs.

(A kedvezmény villámáras termékek vásárlása esetében nem vehető igénybe!)
 

AZ ESETLEGES VISSZASZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGRE AZ AKCIÓS ÁR NEM VONATKOZIK!

 

Fizetés


Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.

Adatvédelem

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása.

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A Vásárló jogai és kötelezettségei 

A Vásárlónak miután a csomagot átvette a törvényben előírt (7) nap helyett 14 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet, a távollevők között kötött szerződésekről értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Csomag visszaküldés csak a cég szlovákiai székhelyére lehetséges. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet, kamera felvételt készíthet. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.

Abban az esetben, ha a lentebb említett feltételek nincsenek betartva, sajnos nem fogadhatjuk el a rendeléstől való elállást- ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a vásárlónak!

-az átvett árut vissza kell küldeni a számlán feltüntetett címre!

-a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik!


- a visszaküldött árunak sértetlennek és bontatlannak kell lennie, és szükséges az eredeti számlát mellékelni. A küldeményt ajánlatos bebiztosítani!

Amennyiben a vevő a megrendelt és kiszállított csomagot nem veszi át, a következő rendeléskor 2x-es fuvarköltséget kell megfizetnie, függetlenül az ingyenes kiszállítási határra, ezt ilyen esetben nem tudjuk figyelembe venni!

Ennek tényét e-mailban fogjuk közölni a vevővel!

Ha ennek ellenére is megrendeli az árut és ismételten nem veszi át, akkor mind IP cím, mind cím alapján nem fog tudni több rendelést leadni a webáruházban, illetve az összeghatártól függően megtesszük a jogi lépéseket!

REKLAMÁCIÓ

A fogyasztót egy éves szavatossági idő illeti meg a megvásárolt tartós fogyasztási cikkekre. A garancia nem vonatkozik az áru természetes elhasználódására avagy szakszerútlen használatára.

Reklamáció esetén az eladó köteles haladéktalanul, bonyolultabb esetekben 3 munkanapon belül érdemi választ adni a panaszra, amely határidő nem azonos a hiba szakértői véleményezésének idejével. A panaszkezelés nem tarthat 3O napnál hosszabb ideig, ha viszont letelik ez az idő és nem történt előrelépés, akkor a fogyasztót ugyanazok a jogok illetik meg, mint javíthatatlan hiba esetén.

Ameddig a reklamált hiba eltávolítható,a vevőnek joga van a díjmentes javításra. Abban az esetben , ha a hiba nem elhárítható, a vásárló igényelheti közös megegyezéssel a cserét, vagy elállhat a szerződéstől -és visszaigényelheti a vételárat.

A vevő köteles az adott hibát az eladónak írásban reklamálni - postán vagy e-mailben .

A reklamációnál szükséges az eredeti számlát visszaküldeni, megadni a megrendelés számát, feltüntetni a termék pontos megnevezését és a hibát pontos leírással meghatározni.

A hibásnak ítélt termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli. (Amennyiben szerződött partnerünkkel kéri a visszahozatalt, a futárnak nem kell fizetnie semmit a termék átadásakor, a visszaküldés költsége a cseretermék kiküldésénél fizetendő vagy a vételár jóváírásánál kerül levonásra.)

Az áru cseréje, vagy árának visszafizetése kizárólag számlával, eredeti csomagolásban, minden dokumentum bemutatásával lehetséges!

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

 

FIGYELEM!

Amennyiben a alábbi részben foglaltaknak nem felel meg a visszaküldött termék, úgy nem áll módunkban azt se megvizsgálni, se visszaküldeni!

A névtelenül, beazonosíthatatlanul átadott termékeket megsemmisítjük!

MINDEN garanciális bevizsgálásra visszaküldött terméknél fel kell tüntetni:

-  Vevő neve, címe, telefonszáma, e-mail címe

-  A visszaküldött termék megnevezése, mennyisége

-  A hibajelenség konkrét és részletes leírása

Amennyiben rendelkezésre áll, úgy a rendelés sorszámát is feltüntetheti.

FIGYELEM, az, hogy „ROSSZ”, vagy hogy „NEM MŰKÖDIK”, nem számít hibaleírásnak,
az ilyen címszó alatt visszaküldött termékeket NEM VIZSGÁLJUK MEG!!!

 

CD / DVD lemez esetén nem elegendő annyit írni hogy „hibás”, a konkrét hibajelenséget kérjük leírni

 az alábbi adatokkal:

 

-  Író típusa

-  Író firmware verziója

-  Alkalmazott írási sebesség

-  Író program típusa, verziószáma

Mielőtt panasszal fordulna hozzánk, kérjük olvassa el ezt a tájékoztatót.

Egyértelműen garanciális a lemez, amennyiben gyártási eredetű FIZIKAI SÉRÜLÉS található rajta. (például, de nem kizárólag: foltok az írható rétegen, „sugárirányú” csíkok, stb.)

Amennyiben ezek a sérülések számottevő nagyságúak, és a lemez megírását jelentősen lerontanák, akkor mindenképpen cseréljük a lemezt. (kérjük, ha ilyen problémája van, tekintse át a dokumentum végén található útmutatót is)

 Amennyiben a lemez csomagolása sérült, jelezze azt a szállítólevélen!

Amennyiben sérült a csomagolás, mindenképpen ellenőrizze a tartalmat átvételkor!

NEM garanciális a lemez, amennyiben a helytelen tárolásból/felhasználásból eredő sérülés található rajta. Ide tartozik például, de nem kizárólag a lemez írható részét ért fizikai sérülések (kopás, karcolás, stb.)

Mivel a lemezeket eredeti csomagolásukban szállítjuk, mely megvédi azokat a szállítás közbeni sérülésektől, ezért olyan jellegű panaszt nem tudunk elfogadni hogy „már karcos volt”.

 

NEM garanciális továbbá a lemez, amennyiben a leírásában egyértelműen szerepel, hogy nem vonatkozik rá garancia.

FIGYELEM!!!   SEMMILYEN FORMÁBAN nem vállalunk garanciát a DUAL LAYER, azaz kétrétegű, valamint a BLURAY, azaz kéklézer lemezekre!

Ezek a lemezek egy kísérleti szabvány részét képezik, és SOHA nem lesznek olyan stabilak, mint az egyrétegű társaik.

A DUAL LAYER / BLURAY lemezek írásához nagyfokú tapasztalat és szaktudás kell. Mi ellátjuk a vevőinket a piacon található lemezekkel, ám senkinek sem áll módunkban megfinanszírozni a kísérletezését ezekkel a lemezekkel!

Ezen lemezekre kizárólag akkor tudunk cserét biztosítani, ha LÁTHATÓ gyártási hibája van a lemeznek!

(Természetesen, a gyártási hibába nem tartozik bele a helytelen szállításból vagy tárolásból származó karcolódás!)

Amennyiben problémája adódott egy lemezzel, mert:

-         Nem ismeri fel az író

-         Felismeri, de nem akarja azon a sebességen írni, amire a lemezt hitelesítették

-         Írás közben hibaüzenettel leáll a folyamat

-         Megírja, de utána nem lehet, vagy csak részben lehet visszaolvasni

Az esetben először győződjön meg róla, hogy nem-e az íróprogrammal, vagy magával az író egységgel van-e a probléma, az ilyen jellegű problémák 95%-ánál ugyanis nem a lemez a hibás, és a panaszt elutasítjuk!

Minden esetben használja a legújabb FIRMWARE-t (az író egység saját belső programja), melyet az író gyártójának honlapjáról tud letölteni. (Firmware frissítés, Firmware UPGRADE)

Segítségként egy oldal ahol össze van gyűjtve elég sok íróhoz a firmware: http://forum.rpc1.org/

Ha teheti, próbálja ki a kérdéses lemezt egy másik író típussal.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a problémák 90%-a orvosolható néhány perc alatt.

Amennyiben nem hoztak eredményt a fentebb leírtak, úgy kérjük a kérdéses lemezt juttassa el hozzánk bevizsgálás céljából.

LEMEZT VISSZAVENNI, CSERÉLNI CSAK A PROBLÉMÁS LEMEZ BEVIZSGÁLÁSA UTÁN TUDUNK, ELŐRE NEM ÍRUNK JÓVÁ ÉS NEM KÜLDÜNK CSERÉT!

A bevizsgáláshoz feltétlen szükséges:

- Név, Cím, Telefonszám

- Rendelés sorszáma (A kézbesített dobozon is megtalálható, valamint a benne lévő összesítő papíron)

- Rontott lemezek

- az író program neve, verziószáma, az ír (pl. Nero burning rom 6.3.0.0)

- az író egység típusa, firmware verziószáma (pl. Pioneer 108, fw 1.20)

- az írásnál alkalmazott írási sebesség (pl.: 8x)

- a hibajelenség leírása (pl. rontott lemez, visszaolvashatatlan, nem ismeri fel, stb.)

- Egy vagy több üres lemez, melyre TESZT ÍRÁST fogunk végezni.

Amennyiben a teszt során bebizonyosodik hogy a lemezek hibásak, díjmentesen cseréljük a bontott, megírt, rontott lemezeket is, továbbá díjmentesen kiszállítjuk azt.

Amennyiben a teszt során bebizonyosodik hogy a lemezek (vagy egyéb termék) nem voltak hibásak, (és ebbe beletartozik az író-inkompatibilitás is!) a következő rendelésnél visszajuttatjuk a lemezeket, vagy rendelés nélkül TELJES kiszállítási díj mellett.

 

Fogyasztóvédelem: www.soi.sk


Felelősség kizárása

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

Cégünk mindent megtesz, hogy a valóságnak megfelelő képet és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében előfordulhat, hogy a illusztrált képen látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni.

A visszaélések elkerülése érdekében minden rendelés ip-címét rögzítjük!

Az információk pontossága

Az Szolgáltató minden lehetséges eszközzel törekszik arra, hogy biztosítsa az Internetes weboldalán megjelenő információk és tanácsok pontosságát az oldal készítésének lezárásakor, ennek ellenére esetlegesen előfordulhatnak véletlen hibák a weboldal tartalmában.

Az Szolgáltató nem vállal semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos felelősséget, garanciát vagy jótállást a jelen weboldalon megjelenő információkért, tanácsokért és véleményekért, beleértve az Szolgáltató weboldalán megjelenő bármely adat közvetlen vagy közvetett felhasználását, és mindenkor fenntartja magának a jogot a weboldal tartalmának külön értesítés nélküli módosítására vagy korrigálására. Az Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a jelen weboldal tartalmának hiányosságait és hibáit illetően, és a weboldalon található információk és vélemények alapján hozott döntésekért a kizárólagos felelősség a felhasználót terheli.

Külföldi felhasználók

Ez a weboldal nem olyan személyeknek készült, akiknek országában a weboldal tartalma, vagy annak elérése a vonatkozó jogszabályok szerint valamilyen okból jogellenesnek minősül. Azok számára, akikre a tiltó jogszabályok vonatkoznak, a weboldal elérése tilos.

Az Szolgáltató nem állítja, hogy a weboldalon található anyagok mindenhol a világon legálisan használhatóak és megfelelnek a helyi jogszabályoknak. Akik úgy döntenek, hogy belépnek a weboldalra, saját kezdeményezésükre teszik ezt, és felelősek az alkalmazandó helyi törvények és jogszabályok betartásáért; ha az oldal használatával kapcsolatban kétségei merülnek fel, kérjen ezzel kapcsolatban jogi tanácsot.

Felelősségkorlátozás

Az Szolgáltató a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig kizárja a felelősséget bárminemű közvetlen, különleges, közvetett, vagy következményként fellépő kárért, (ideértve bármilyen elmaradt hasznot, elmaradt bevételt, várt megtakarítások elvesztését, többletköltségeket vagy felesleges kiadásokat, személyes adatok elvesztését vagy egyéb adatvesztést) és minden egyéb bármilyen jellegű és bármilyen okból eredő kárért, amely jelen weboldal használatából származik, illetve amely az Szolgáltató weboldaláról közvetlen vagy közvetett módon szerzett bármely vélemény vagy információ felhasználásából származik. A felelősségvállalás kizárása vonatkozik minden kárra amit bármely olyan vírus, kártevő, file vagy program okoz, amelyet számítógépes szoftverek, hardverek és más telekommunikációs berendezések működésének akadályozására, megszakítására, károsítására, vagy azok funkcionalitásának korlátozására, vagy integritásának veszélyeztetésére terveztek; továbbá vonatkozik bármely anyagra amelynek átvitele az Szolgáltató weboldalán keresztül vagy annak részeként történik, illetve bárminemű onnan letöltött anyagra.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes államok törvényei nem engedik meg a jótállás kizárását, ezért lehetséges, hogy a fent említett kizárások egy része vagy egésze önre nem vonatkozik.

Reklámok

Ezen a weboldalon esetlegesen megjelenhetnek külső fél által gyártott termékek, vagy általa nyújtott szolgáltatások reklámjai. Az Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen reklámanyagok információinak pontatlanságáért, és semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát, jótállást vagy felelősséget nem vállal az ilyen termék vagy szolgáltatás minőségéért vagy teljesítményéért.

Más weboldalakhoz kapcsolódó linkek

A más weboldalakhoz kapcsolódó linkeket az ön kényelme érdekében biztosítjuk önnek, de az Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen kívülálló weboldal tartalmáért amely ehhez a weboldalhoz kapcsolódik, vagy amely erről az oldalról elérhető.

Vírusok

Az Szolgáltató minden lehetséges eszközzel törekszik arra, hogy biztosítsa a jelen weboldal lapjainak vírusmentességét. Ennek ellenére az Szolgáltató nem vállal semmiféle felelősséget, garanciát, vagy jótállást arra, hogy az oldalak vírusmentesek, ezért a felhasználók felelőssége, hogy biztosítsák a szükséges vírusirtó szoftverek installálását számítógépükre.

Jogviták

Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.