Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejhallgató mikrofonnal, a kényelmes megoldás

Fejhallgató mikrofonnal, a kényelmes megoldás

A fejhallgató mikrofonnal cím hallatán valószínűleg a legtöbbünknek egy telefonközpont képe jut eszébe, ahol ezen eszközzel a fejükön az ügyintézők sokasága dolgozik. Az üzleti területek mellett azonban ezen eszközöket a hétköznapi életünk során is használhatjuk. Ez egy mikrofon és hangszóró egyben, így egy termék használatával két legyet üthetünk egy csapásra.

A fejhallgatók fajtái

 

Két típusú fejhallgatót különböztethetünk meg. Az egyik a fülre illeszkedő, azaz az „on-ear” fejhallgató. Ez illeszkedik a fülhöz, felfekszik a fülkagylóra, de nem fedi el teljesen a fület. Ezek a megoldások inkább az otthoni használathoz az ideálisak.

Például amikor szeretnénk egy filmet megnézni, de nem szeretnénk más családtagjainkat annak zajával terhelni. De akkor is jól jöhet, amikor mások zenét hallgatnak, mi pedig épp valamelyik számítógépes játékban vagyunk elmélyedve. A fejhallgatók segítségével megteremthetjük az intim szféránkat.

A másik típus a fület teljesen befedő fejhallgató, azaz „over-ear”. Ezt nevezhetjük elterjedtebbnek, mivel teljes diszkréciót tudnak biztosítani a viselőjének. A fül és a hangszóró közötti távolságból adódóan ez a kategória nyújtja a legkiterjedtebb hangszínt. A legmagasabb hangminőségre így ezek a modellek képesek.

 

on-ear és over-ear fejhallgató

 

Fejhallgatók mikrofonnal

 

A mikrofonos fejhallgatókat elsősorban a használatuk helyéhez és a felhasználási szokásainkat figyelembe véve csoportosíthatjuk. Ezek figyelembevételével választhatjuk ki a legideálisabb darabot. A megjelenített irodai használatra mindenképp a zárt kialakítású fülesek a legjobbak. Ezek a professzionális célokra kifejlesztett modellek, mégis bármilyen területen kihasználhatjuk az előnyeit. Zártak, és a külső hangok nem zavarják a használóját.

A másik zenekedvelő réteg munkaeszközként használja a fejhallgatókat, ők a DJ-k és a stúdióban dolgozók. Szintén jó minőségű, minden extrával felszerelt kivitelt használnak a mindennapjaik során. Az ilyen zárt típusú kivitel szóba jöhet még utazás közben is. A környezeti zajt, például a vonat zakatolását is simán kizárhatjuk egy ilyen fejhallgatóval.

Utazáshoz előnyös a kisebb kivitel, mivel összehajtható és könnyen tárolható. A legjobb, ha a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódás is elérhető, így semmilyen helyzetben nem lesznek zavaróak a fejhallgatók. További előnyük, ha mikrofonnal felszereltek, így a hagyományos headset feladatát is el tudják látni.

A Marley Redemption Song Oe Harvest fejhallgató a felsorolt összes felhasználó igényét ki tudja elégíteni. A legendás zenész családja által megteremtett eszközről van szó, mely egyedülálló megjelenéssel és fantasztikus hangzásvilággal áll a viselői rendelkezésére. Követve a békeharcos zenész szellemiségét, újrahasznosítható anyagokból készülnek. Bobby emlékét őrzi az aprócska jamaicai zászló és az egyéb motívumok a fejpánton. Tiszta hangzás, erős basszus, egyedülálló hangminőség jellemzi még.

 

Marley Redemption Song Oe Harvest

 

Különleges darabok

 

A sportolás nem nevezhető hétköznapi tevékenységnek. Ehhez általában a mozgás szabadsága miatt a fülhallgatókat szoktuk ajánlani. Bár a fülesek között is találhatóak olyanok, amelyek könnyű súlyúak, verejtéknek ellenálló kialakítással rendelkeznek. Ezek garantálják azt, hogy a gyors mozgás közben is jól illeszkedjenek és a fejen maradjanak.

Nézz szét webáruházunkban, itt megtalálhatod a legjobb modelleket elérhető áron. Legyen az hordozható, zajcsökkentő, sport, vezeték nélküli vagy mikrofonos fejhallgató.