Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tisztítószer márkák

Tisztítószer márkák

Otthonunk szép, ápolt és illatos megjelenéséhez szükségünk van tisztítószerekre is. A különböző márkájú tisztítószerek más minőségűek, és legtöbbször eltérő árkategóriába is esnek. A legideálisabb valamilyen közismert márkájút, már általunk használt tisztítószert jó áron beszerezni.

Tisztítószer márkák

Egy tisztítószert nemcsak a neve határoz meg. Vannak olyan esetek, mikor az általános piaci árnál jóval olcsóbb termékek kerülnek a kezeink közé, és az ismert márkák minőségében végzik a munkájukat. A tisztítószerekkel kapcsolatban is azt tanácsoljuk, próbáljuk ki a különböző gyártók termékeit, hogy megtudhassuk, a mi elvárásainknak melyik felel meg a legjobban. Olyan is előfordulhat, hogy egy, a fél világ által istenített szer a mi elvárásainknak a közelébe se tud kerülni. Persze ez nem azért van, mert mi telhetetlenek vagyunk, vagy a termék minősége rossz. Inkább azért, mert a vegyszer valamilyen sajátosságában, akár illatában vagy sűrűségében nem megfelelő a mi igényeinkhez.

Amennyiben egy terméket már használtunk és az bevált, csak abban az esetben vásároljunk abból többet a későbbi felhasználás céljából raktározásra. Azért sose halmozzunk fel egy termékből, mert azt éppen hatalmasnak feltüntetett akcióban vagy extra nagy kiszerelésben árulják. Az ilyen akciók amúgy is gyanúsak. Egyes gyártók abban az esetben szoktak eladás céljából ehhez folyamodni, ha termékük nem nyerte meg a vásárlók tetszését, ők pedig próbálnak mielőbb megszabadulni tőle.

Ez általában az ismeretlen nevű gyártók nevével fémjelzett termékeknél, és legtöbbször hipermarketek polcain figyelhető meg. Egyes hipermarketek azok, amelyek a hibás értékesítési tervezet alapján képesek mindenből, ami olcsó súlyos készlet többleteket felhalmozni. Aztán egy idő után, miután a készlet egyáltalán nem fogy, próbálják legalább a raktárban a helyet visszaszerezni ezzel az értékesítési módszerrel. Sokat adnak, nagyon olcsón, hogy mindenki vigye. Aztán majd otthon kiderül számukra, hogy sok mindenre nem jó, de mivel olcsó volt, és fel is bontották, visszavinni se fogja senki. Így az már nem az áruház raktárában foglalja a helyet, hanem otthon nem férünk el tőle.

hipermarket

Tisztítószer vásárlás

Amennyiben már rendelkezünk a tisztítószerek területén tapasztalatokkal, tisztában vagyunk azzal, melyik terméket szeretjük. Meg kell találnunk azt a helyet, ahol ez folyamatosan kedvezményes áron, akciók nélkül is beszerezhető. Ahol az adott termék mindig van készleten, és nem kell visszajárni, keresni azt. Webáruházunk pont így működik. Mi tisztában vagyunk azzal, mely termékek jó minőségűek, figyeljük a vásárlási szokásaitokat, és raktárunkban mindig azt tartjuk, amelyre szükségetek van. A cégünk alkalmazottai is tőlünk rendelnek, hiszen egy adott márkájú tisztítószer dobozában bárhol is vásároljuk meg, mindig ugyanazt kapjuk. A vásárlások legfontosabb kérdése hogy: mennyibe kerül? Pont ezt hangsúlyozzuk, nálunk ezek a termékek is olcsóbbak, mint máshol.

Vegyünk egy példát, az Ariel 3In1 Spring 28 darabos mosókapszula nálunk a legolcsóbb. Más üzletekhez viszonyítva a termék ára körülbelül 10 és 30 százalék közötti összeggel olcsóbb nálunk. Magasabb haszonkulccsal dolgoznak, rossz a beszállítójuk vagy egyszerűen csak kapzsik. Nem tudhatjuk.

Ariel 3In1 Spring 28 darabos mosókapszula

A tisztítószerek mellett természetesen a testápolás tekintetében is rendelkezésre állunk. A vegyi termékek kategóriájában megtalálhatod ezeket a kiegészítőket is. A döntés a tiétek online is, hogy mit vesztek meg kitől és mennyiért.