Verbatim DVD+R 8x 8.5GB DL Life Series Printable Cake (50)

23.440 Ft 17.500 Ft
5.940 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 97693
Hűségpont jár: 176
1
Várható kiszállítás: 2024. február 29.

Leírás és Paraméterek

Verbatim DVD+R 8x 8.5GB DL Printable Cake (50)


Kapacitás: 8.5GB
Max. írási sebesség: 8x
Csomagolás: 50 db/ mûanyag henger
Felület: Wide Inkjet Printable
Nyomtatható felület: 21 - 118mm

A Verbatim DVDR/RW lemezei az MKM/Verbatim technológiáját alkalmazzák. amely tökéletes felvételi minőséget nyújt. A Mitsubishi Chemical K+F osztálya és annak szoros együttmûködése a meghajtó-gyártókkal biztosítja a Verbatim lemezek széles kompatibilitási körét. így azok ideálisak a számítógépes adatok. házi videók. fényképek és zenék megosztására. Európa első számú írható adathordozója

* SCCG CD/DVDR '03'09.

A Verbatim professzionális optikai lemezei szigorúbb követelményeknek felelnek meg. mint a szabványügyi hatóságok szabványai.

A szigorúbb követelmények biztosítják az írókkal és olvasókkal való jobb kompatibilitást. Ez jobb rögzítési minőséget eredményez. így hosszabb archiválási élettartamot és jobb olvashatóságot biztosít.

A Verbatim professzionális optikai lemezeit a DataLifePlus márkanévről lehet felismerni.
A dupla/kétrétegû lemez írható. 8.5 GB kapacitású egy oldal esetén (2.6 GB-os. 8 cm-es lemez esetén). Megfelel a +RW szövetség (dupla rétegû) és a DVD-Forum (kétrétegû) követelményeinek.
A dupla/kétrétegû adathordozást egy olyan új anyagréteg kifejlesztése tette lehetővé. amely az egyes adathordozó rétegek között helyezkedik el. Ez lehetővé teszi a lézersugár számára. hogy mindkét rétegre adatok vigyen fel. Amikor az első réteg megtelt. a lézersugár fókusza megváltozik. és a második rétegre viszi fel az adatokat.

A DVD+R DL írható. 8.5 GB kapacitású lemez. Megfelel a "+RW-Alliance" követelményeinek.
AZO adathordozó réteg.
A legmagasabb szintû adathordozási stabilitást nyújtja.
Kiváló archiválási élettartam.

A széles. fehér tintasugaras lemez a központi részig terjedő fehér felülettel rendelkezik a tintasugaras nyomtatáshoz. és a nyomtatható átmérő 21-118 mm.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 12. 17.
Ár/érték arányban kiváló!